HOTEL CAMERE SI TARIFE RESTAURANT SI BAR GALERIE

DESPRE HOTEL


Cea mai mare prioritatea pentru noi ramane siguranta si confortul oaspetilor. Incepand cu 15 mai 2020, Managementul Hotelului a luat mai multe masuri suplimentare:

- la intrarea in hotel si restaurant se masoarea temperature vizitatorilor;
- la intrarea in hotel si restaurant sunt instalate materiale antiseptice certificate;
- toate suprafetele de lucru sunt prelucrate de personal de doua ori mai des decat standardele stabilite;
- dupa necesitate, vizitatorilor li se ofera masti si manusi;
- dupa plecarea oaspetilor, camerele sunt dezinfectate cu materiale de inalta calitate si lampi de sterilizare UV, cu efect de distrugere a virusilor, bacteriilor si ciupercilor. Camerele nu sunt populate pentru urmatoarele 72 de ore.
Va rugam sa pastrati o distanta de minim 1,5 m, sa purtati o masca in afara camerei dvs. de hotel, sa prelucrati mainile cu un antiseptic atunci cand intrati si iesiti din camera si cand vizitati un restaurant. Raportati imediat personalului orice semne care pot fi similare cu simptomele Covid 19.
Au fost introduse noi reguli si masuri pentru a Va mentine sanatatea si siguranta. Ramaneti sanatosi si Va asteptam cu drag in hotelul nostru!

 

 

 

 

 


Bine ati venit la City Park 4* Hotel Chisinau !

 

City Park 4* Hotel Chisinau – este un hotel luxos de 4 stele, situat în inima oraşului, la doar două minute de mers pe jos faţă de Grădina Publică municipală şi strada centrală din Chişinău. Personalul amabil şi interiorul hotelului, realizat in stil Hi-Tech vă va permite să simiţi adevărata abordare modernă, în combinaţie cu tradiţiile clasice. Locaţia convenabilă oferă acces facil la destinaţiile dorite din oraş, fie că este vorba despre Grădina publică, teatre, muzee sau centre de afaceri.

Datorită faptului, că hotelul are un număr de camere relativ mic, timpul petrecut aici vă va crea senzaţia minunată de liniște si odihnă.

 

 


 

Informatia generala 

 

Vă punem la dispoziţie 40 de camere confortabile, în care sigur vă veţi simţi ca acasă. În plus, puteţi alege anume camera de care sunteţi interesat, fie că este vorba despre o cameră standard pentru 1 sau 2 persoane cu toate cele necesare pentru confortul dumneavoastră, sau despre un apartament de semi-lux. City Park este capabil sa satisfacă cerinţele chiar si ale celor mai exigenţi vizitatori.

 

Ce altceva mai primesc cazându-mă la hotelul City Park?

 

Ne pasă de oaspeţii noştri şi ne grăbim să vă comunicăm ca pe lângă căldura si confortul de acasă, vă veţi bucura, de asemenea, de o gamă largă a serviciilor noastre:

Wake Up Call

Micul dejun Inclus

Închirieri auto

Rezervări de excursii şi tururi

Parcare

Internet Wi-Fi gratuit

Serviciu de comenzi taxi

Sala de conferinta    

Serviciu de transfer: Aeroport - Hotel - Aeroport; precum şi multe altele.

 

 

 

 

În plus, veţi putea savura cele mai delicioase produse culinare în restaurantul nostru. Bucătarii noştri, îndrumaţi de un virtuos şi experimentat bucătar-şef, vă vor surprinde cu talentul de a găti şi cu bucate exotice. Gustul lor nu vă va lăsa indiferenţi!

 

Ne puteţi găsi pe adresa:

mun. Chişinău, str. Eugen Doga, 2a.

 

Uşile noastre sunt mereu deschise pentru Dumneavoastră!

 

REZERVARE
TRANSFER

Data intrarii
Data plecarii
Camere:
Adulti:
Copii:

Data intrarii
Data plecarii
Nr. persoane:


Promotii

City Park Hotel : Bine aţi venit!

Suntem încântați să vă informăm că, începând cu data de 16 octombrie anul 2015, şi-a deschis uşile hotelul de lux City Park. Aici este locul unde vă puteți bucura de o atmosferă plăcută și confortabilă şi, totodată, vă puteţi petrece minunat timpul liber. ...

"Beraria Chisinau" noi va invitam!

Atenție! În centrul Chișinăului s-a va deschis un select restaurant-berărie ..."Beraria Chișinău" ...