HOTEL CAMERE SI TARIFE RESTAURANT SI BAR GALERIE

DESPRE HOTEL

Bine ati venit la City Park 4* Hotel Chisinau !

City Park 4* Hotel Chisinau – este un hotel luxos de 4 stele, situat în inima oraşului, la doar două minute de mers pe jos faţă de Grădina Publică municipală şi strada centrală din Chişinău. Personalul amabil şi interiorul hotelului, realizat in stil Hi-Tech vă va permite să simiţi adevărata abordare modernă, în combinaţie cu tradiţiile clasice. Locaţia convenabilă oferă acces facil la destinaţiile dorite din oraş, fie că este vorba despre Grădina publică, teatre, muzee sau centre de afaceri.

Datorită faptului, că hotelul are un număr de camere relativ mic, timpul petrecut aici vă va crea senzaţia minunată de liniște si odihnă.

REZERVARE
TRANSFER

Data intrarii
Data plecarii
Camere:
Adulti:
Copii:

trans

 

 

În acelaşi timp, veţi avea la dispoziţie o gamă largă de servicii şi fiecare vizitator va reuşi să-şi găsească o cameră pe plac, fie o cameră single, o cameră dublă sau un apartament select de semi-lux.

Pe lângă toate cele necesare pentru un sejur confortabil, oferim o varietate de servicii suplimentare care pot fi atât mici comodităţi plăcute pentru unii oaspeţi, cât şi extrem de necesare pentru alţii:

 

Wake Up Call

Închirieri auto

Rezervări de excursii şi tururi

Parcare

Internet Wi-Fi gratuit

Serviciu de comenzi taxi

Sala de conferinta    

Serviciu de transfer: Aeroport - Hotel - Aeroport; precum şi multe altele.

 

Hotelul dispune de un restaurant-pub. Aici veţi putea savura bucate delicioase, preparate de una dintre cele mai bune echipe de bucătari din Chişinău. Sub îndrumarea bucătarului-şef sunt create adevărate opere de artă culinară, iar berea proaspătă va fi chezăşia unei seri perfecte.

 

Uşile noastre sunt mereu deschise pentru Dumneavoastră!