HOTEL CAMERE SI TARIFE RESTAURANT SI BAR GALERIE

NOUTATI

City Park Hotel : Bine aţi venit!


Suntem încântați să vă informăm că, începând cu data de 16 octombrie anul 2015, şi-a deschis uşile hotelul de lux City Park. Aici este locul unde vă puteți bucura de o atmosferă plăcută și confortabilă şi, totodată, vă puteţi petrece minunat timpul liber.

Vederile panoramice ale orașului și designul realizat in stil Hi-Tech vor crea pentru Dumneavoastră o atmosferă incredibilă.

La dispoziţia Dumneavoastră stau 40 de camere, în care puteţi găsi exact ceea ce doriţi. Fiecare cameră este dotată cu toate cele necesare pentru un sejur confortabil, ba chiar mai mult: aer condiționat, birou, televizor LCD, conexiune wi-fi, televiziune prin satelit, mini bar, articole de toaletă și multe altele.

În plus, pe teritoriul hotelului este amplasat un restaurant-berărie "Beraria Chișinău", care sigur nu vă va lăsa indiferenți. Proiectat în stil clasic britanic, restaurantul este întotdeauna gata să-şi servească vizitatorii cu bere proaspătă și bucate delicioase, preparate de bucătarul-şef experimentat.

De asemenea, la City Park, puteţi beneficia permanent de un şir de servicii suplimentare, cum ar fi:

•         Parcare securizată 

•         Mic dejun  "Bufet Suedez"

•         Transfer AEROPORT-HOTEL-AEROPORT

•         Сomandării excursiilor

Rezervarea prealabilă este posibila direct pe site-ul nostru, sau nemijlocit la recepție. Ne aflăm pe adresa: str. Eugen Doga 2a,mun. Chișinău, Republica Moldova.

Bine aţi venit, și simţiţi-vă ca acasă!